Over ons

Welkom op de site van de familie Twaalfhoven. Met nieuws en informatie over de familie wereldwijd en haar historie vanaf de vijftiende eeuw.

Op 17 september 2004 is de Stichting Genealogie Twaalfhoven opgericht en in 2011 verscheen het boek Uit het Groene Hart getogen, Zes Eeuwen Twaalfhoven Saga. Het bevat de genealogie van de afstammelingen van Dirck Gerritsz Twaelfhoven. Een boer die tot het jaar 1513 in de Meijerpolder bij Bodegraven leefde. Alle personen met de naam Twaalfhoven stammen waarschijnlijk van hem af.

De stichting heeft als doel het actualiseren van de stamboom en het organiseren van familiebijeenkomsten en andere activiteiten. Het bestuur vergadert minimaal tweemaal per jaar. Het is geen gesloten club, wie een actieve rol wil vervullen kan contact opnemen met de vertegenwoordiger van zijn/haar staak.

Contact

Voor elke staak van de stamboom is er een vertegenwoordiger.

De contactgegevens van de Stichting Genealogie voor de familie: Willy van der Luur, stichting.genealogie@familietwaalfhoven.com

Vertegenwoordigers van de vijf staken op de familiedag 2004, op de Vliethoeve te Bodegraven. v.l.n.r.: Mike (staak Otto), Jos (staak Jan), Pieter (staak Nicolaas), Merlijn (staak Cornelis), Ron (staak Joost) staand
Dirk Kuiper(rechts), Bert Twaalfhoven (links)

Index